UAV-palvelut

UAV-kartoitukset ja kuvaukset

Tarjoamme kartoituksia UAV-kopteria hyväksi käyttäen. UAV-kopterilla voimme kartoittaa nopeasti isoja alueita, toki myös pienet alueet soveltuvat kartoitettavaksi. Ilmakuvaten voimme tuottaa aineistoja erilaisiin tarpeisiin.

Ilmakuvaukset

Ilmakuvauksilla tuotamme karttoja, korkeusmalleja, pistepilviaineistoja, korkeuskäyrästöjä maastosta, ortokuvia, sekä suoritamme tilavuuslaskentoja. Aineistot ovat georeferoituja, ja tuotamme ne halutussa koordinaatistossa.

Teemme myös valo-, ja videokuvausta ilmasta. Voimme tuottaa esimerkiksi seurantakuvaa työmaasta ja tehdä ortokuvia isoista työmaa-alueista. Vaikeiden paikkojen, kuten siltojen ja korkeiden nostureiden, kuntotarkastukset sujuvat UAV-kopterilla vaivattomasti, riskittömästi ja nopeasti.

Ilmakuvaukseen käytämme kauko-ohjattavaa DJI Inspire 2 -multikopteria, jossa on DJI:n valmistama Zenmuse X5S kamera. Yhdistelmä on suunniteltu nimenomaan video-, ja valokuvaukseen ilmasta, ja laitteistomme on luotettava ja turvallinen. Datan prosessointiin kartoituksissa käytämme Pix4D fotogrammetriaohjelmaa sekä Leica Infinity -ohjelmaa pistepilvien käsittelyyn.

Meillä on sekä mittausalan että ilmailun ammattilaisia pitämässä huolta hyvästä ja luotettavasta lopputuloksesta, sekä laitteiston turvallisesta käytöstä.

Pyydä tarjous kohteestasi

Pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä

Puh: 0400 460872
Email: info@mittalinja.fi
Y-tunnus: 2305871-5
Käyntiosoite: Naapurinkuja 1, 01670 Vantaa
Laskutus: Takkointie 7, 03600 Karkkila